Pages

Tuinmeubelen en accessoires

De meest opvallende tuinmeubelen en accessoires van deze zomer

Ben jij ook wel eens bij mensen in de tuin geweest waar de meest mooie en prachtige tuinmeubelen en accessoires stonden? Of wel eens in een tuin geweest waar je zo snel mogelijk weer vandaan wilde? Wij hebben er online heel wat gevonden die we wel in onze tuin willen hebben (of juist niet!). Van complete tuindouches en keukens tot aan trollen en wc potten. Kijk je mee?

Toppers voor in je tuin

1) Een tuindouche

Of het Nederlands klimaat hier helemaal op gericht is weten we niet, maar wie wil nou niet onder deze prachtige tuin douche wakker worden? Buitendouches geven ons echt een vakantie gevoel!

2) Parasols & Zon-zeilen

Op het internet zijn er bonte verzamelingen van parasols te  vinden. Van goedkoop tot ultra luxe, voor ieder wat wils. Een mooie parasol of een zon-zeil over je terras kan een hele eigen sfeer creeren, kijk maar eens hier op Pinterest voor inspiratie.

3) Een Barbecue

Een kleine barbecue of een hele buitenkeuken in je tuin? Barbecuen is leuk voor het hele gezin en met vrienden en kan zeker bijdragen aan de sfeer in je tuin.

Tuin Think Twice

Zullen we deze stukken nog een zomer in de schuur laten staan? We raden je aan nog een nachtje te slapen voordat je ze in je tuin plaatst.

1) Tuinkabouters

Tuinkabouters, trollen en andere griezelige beesten kunnen wat ons betreft deze zomer wel overgeslagen worden. Al jagen de vriendelijke kabouters niemand de stuipen op het lijf, in een mooie tuin misstaan ze toch wel een beetje..

2) Zandbak

Zand op het strand, ok. Zand in je tuin, ok. Maar als al dat zand ook je huis inkomt? Wel leuk voor de kids en indien goed in elkaar gezet kan het er ook nog goed uitzien, maar denk nog even over na over het onderhoud en de troep die het met zich mee brengt.

3) Toiletpotten

Een compleet toilet als plantenbak? Sommige mensen zullen deze tuin-toiletpotten enig vinden, wij zijn nog niet overtuigd. We zoeken nog even door naar de mooiste plantenpot.. 

Veel plezier met het aankleden van je tuin deze zomer!