Pages

Lounge tuinmeubelen

Deze zomer loungen in je tuin met de mooiste lounge tuin meubelen

Loungen, wat is dit nu eigenlijk. Als we op de definitie van dit woord of begrip gaan zoeken, vinden we woorden als rust, relaxen, een comfortabele zit ruimte, luieren, ontspannen op gemakkelijke stoelen of banken. Wij hebben hier een lijst gemaakt van de meest prachtige loungesets en loungemeubelen die je gaan helpen om helemaal tot rust te komen!

De lounge toppers van deze zomer

1. Wat denk je van deze prachtige Swingrest. Heerlijk luieren op een zwevend bed in je tuin of zelfs boven het water. Gemaakt van prachtige materialen en in verschillende kleuren te verkrijgen.

2. Een prachtig rond Loungebed met overkapping die je gemakkelijk overal in je tuin neer kan zetten. Heb je de luxe van een zwembad? Dit is een geweldige toevoeging aan een luxe sfeer. Heerlijk zacht liggen op de fijne kussens en je kan zelf beslissen wanneer je in de schaduw wilt of niet.

3. Heb je dit gigantische lounge ligbed al gezien? Hier kan je makkelijk met de hele familie of met vrienden op loungen in de tuin. Als je de stukken uit elkaar haalt kan je er zelfs bankjes van maken zodat je nog meer mensen kwijt kan. De kussens zijn vuil afstotend dus ook de kids kunnen er lekker op ravotten.

4. Deze coole collectie van hangstoelen is helemaal geweldig! In alle kleuren en maten, voor binnen en buiten, zo’n heerlijke hangstoel helpt je om even een momentje voor jezelf te creeren. Heerlijk wegkruipen met een dikke deken, een goed boek en een kop thee, of met heerlijke kussens, een mooi magazine en een wit wijntje. Welke optie kies jij?

5. Heb je een handige harrie in huis? Dan is deze post over pallet sofa’s en pallet lounger wellicht iets voor jou. Wat een mooie inspiratie om de meest prachtige meubels zelf te maken.

6. Heb je deze hangende bedden al gezien? Een hangend bed binnen of buiten kan een enorm gaaf effect geven aan je kamer of tuin. Je kan hier heerlijk op spelen of relaxen, en het ziet er ook nog eens enorm gaaf uit!

Geniet van het loungen deze zomer met deze inspiratie. Wat vond je ervan? Laat het ons hier beneden in de comments weten.

Foto dankzij Freeimages: http://www.freeimages.com/photo/1443781